Vi drömmer om Italien

Nu har det varit ganska lugnt på resefronten ett tag. Därför är vi extremt resesugna och längtar till framtida resmål. I slutet av februari kommer vi (Linda och Sara med flera) åka till Rom.

Så igår hade vi avsatt en kväll för att planera inför denna resa. Vi försökte hålla italienskt tema på kvällen för att komma i rätt stämning, så vi åt glatt pasta och italienska snacks. Vi drack också årets första glögg. Kanske inte så italienskt, men glöggen hade i alla fall ett italienskt namn. Dessutom visade sig den vara väldigt god.

Ingen av oss har varit i Rom innan, så det känns spännande. Våra måsten i Rom är de Vatikanstaten,Se på fotboll,  Colloseum och att äta mycket god mat. Vi tar tacksamt emot tips på saker att se och göra, eller på bra restauranger. Har du tips får du gärna höra av dig!

Kommentera gärna: