Bättre sent än aldrig

Idag har vi (Linda och Sara) ätit upp rester av påskgodiset och skrivit ihop ett blogginlägg om Barcelona. Ni kan hitta det här.

Barcelona har en speciell plats i våra hjärtan. Det var den första resa vi gjorde ihop, och det som ligger till grunden för hela Packa Resväskan. Det är en svårt att beskriva vad som gör Barcelona så trevligt men vi ska försöka i alla fall. 

Det är något med stämningen i staden som verkligen är välkomnande och behaglig. Det är en plats full av liv och energi där det samtidigt råder en avslappnad atmosfär. Här finns allt man kan önska av en semester,trevliga människor, god mat, mängder av sevärdheter, strandliv, fest och kultur.
Dessutom är det inte en dyr stad att besöka.

Vi har samlat våra bästa tips som vi hoppas att ni kan ha glädje av.

Hälsningar Sara och Linda

Kommentera gärna: