OM OSS

Vi är två vänner som egentligen träffades via jobbet då vi arbetade på samma skola. Linda kom med förslaget att vi skulle åka till Barcelona och vips så var vi fyra kollegor som packade väskan och drog iväg på en weekendresa. Där och då blev vi förälskade i denna fantastiska stad och helt plötsligt hade vi besökt Barcelona tre gånger under samma år. Vi fick dessutom mersmak på att att resa med varandra. Vi har en stor reslust och bloggen kommer att handla om resor vi gjort tillsammans men även resor som vi har gjort på egen hand. Vi gillar att resa på både långresor och korta weekendresor. Vi hoppas att ni får lite inspiration av våra reseberättelser. Här är en kort presentation av oss som skriver bloggen.


 

Sara har resandet i blodet. Hennes svenska mamma mötte hennes marockanska pappa i Sudan. Viljan att utforska världen kom med modersmjölken. Sara är den av oss som hittar alla bra tips, ex  gratis guidade turer. Hon har dock inget lokalsinne. Hon har oftast fotriktiga skor, en guidebok i handen och hon kan dygna som ingen annan. Motto är " to travel is to live".  Favoritresemål är London, Vancover och Florida.

 

Linda är den mest strukturerade av oss tre, ialla fall på pappret. Hon gillar att planera resorna, lägga upp tidscheman och skriva listor. Hon har ofta packat väska en månad innan resan börjar. Motto är " du kan aldrig ha för många designerväskor". Hon behöver utfodras ofta och mat är mycket är viktigt. Men god mat ska det vara och helst bubbel till. Hon är en ensamstående mamma som gillar att ha många järn i elden. Hon är född i Thailand och adopterad till Sverige vid några månaders ålder. Favoritrsemål är Barcelona, Bangkok och Miami.

 

Sara
Sara
Linda
Linda

Kontakta oss här